torstai 5. syyskuuta 2013

...TV1:ltä iltaa, myös kotisohvalta!

Viime perjantaina oli viimeinen päiväni Ylen etusivun toimittajana ja nyt yhden viikon ajan kokeilen taas jotain uutta, kun tällä viikolla pyöritän ykkösen kanavasivuja. Tiistain Nokia-pommi teki siispä minunkin työpäivästäni astetta mielenkiintoisemman. 

Onneksi tämä uutispaukku tapahtui vasta toisena päivänäni, sillä ensimmäinen päivä meni taas hitaasti käynnistyessä ja totuttautuessa uuteen käyttöjärjestelmään (joka aiheuttaa minulle paraikaa päänvaivaa. Joudun kotisohvaltani päivittämään tv 1:n sivujen ulkoasua, sillä ajastamani julkaisut eivät jostain syystä tee sitä automaattisesti).

Tosiaan - onni oli, että Nokia-uutinen tapahtui vasta tiistaina (vaikka se oli toki muutenkin aika kova uutispäivä Madden vauvauutisen ja UKK:n unohtuneiden synttäreiden johdosta). Minulla oli jo edellisen päivän perusteella hyvä käsitys siitä, mitä voisin sivujen osalta tehdä, kun koko aamu- ja iltapäivän ohjelmisto muuttui uutisen johdosta. Ilmoitinkin Twitterissä hetimiten kaikkia eniten kiinnostavan asian: Päivän Sydämen asialla siirtyisi seuraavaan päivään.

Vaikka lyhyet sijaisuudet ja tehtävien vaihdot jonkin verran aina stressaavat etukäteen, ovat ne mukavan virkistäviä kokemuksia. Tuntee taas heräävänsä rutiinin unesta.

Toki iltansa voisi viettää jotenkin muuten kuin kyttäämällä sivujen päivittymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti